Over ons

Mijn Eerste Kamertje streeft ernaar om de babykamer markt voor iedereen toegankelijk te maken. In Nederland zijn er helaas maar een beperkt aantal winkels die babykamers verkopen, hier willen wij aan bijdragen door ons unieke aanbod in babykamers. Ons doel is dan ook om jullie de mogelijkheid te bieden om de perfecte babykamer uit te zoeken.

In onze webshop bieden wij scherp geprijsde en mooie complete babykamers aan. De producten in onze webshop zijn met zorg uitgekozen en van goede kwaliteit. Denk hierbij aan een praktische commode en een ruime kast met een "soft-close” systeem die zorgt voor een zachte en gedempte sluiting. Ook bieden wij diverse meegroei ledikanten aan. Wij zijn continu bezig met het uitbreiden van onze collectie, staat de babykamer die je zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Merken

Bopita
Bij Bopita ligt de focus op het ontwikkelen en vermarkten van vooral houten baby- en kindermeubelen. Bopita meubelen kenmerken zich door de kwaliteit en eigentijdse moderne designs. Alle meubelen worden door Bopita zelf ontwikkeld met oog voor wat kinderen willen. Voor ieder wat wils, veel keuze in stijlen en kleurrijke combinaties. Het Nederlandse karakter zie je terug in de vele en uitgebreide collecties. Bopita ontwikkelt alle meubelen volgens de laatste EN-richtlijnen en doet geen concessies wanneer het om veiligheid gaat. Safety first! Daarnaast, steunt Bopita de Ronald McDonald Huizen in Nederland.

Childhome
Childhome is een Belgisch merk, het belangrijkste doel van Childhome is om comfortabele producten te maken die het leven van jouw kleintje zo aangenaam mogelijk maken. Daarnaast wil Childhome ook alle ouders blij maken met kwaliteitsartikelen. Daarom gebruiken ze alleen de beste materialen en is veiligheid van het grootste belang. Zo ben je als ouder altijd verzekerd van kwaliteit in huis. Een leuk extraatje is dat alle producten mooi staan in je interieur door de strakke en tijdloze designs. 

Pericles
Pericles is een Belgisch merk, de missie van Pericles is om op een toegankelijke en eenvoudige manier toekomstige ouders bijstaan in hun voorbereiding op het ouderschap. Door duurzame, kwalitatieve en doordachte producten en advies aan te reiken, maar vooral door dat stapje verder te gaan en mensen te helpen om in alle rust van hun huis een warme thuis te maken.

Quax
Quax is een Belgisch merk, de baby meubelen van Quax kenmerken zich door de unieke, hedendaagse en hoogwaardige designs. Alle babykamers combineren eigentijdse design met een sfeervolle en warme uitstraling. Door de uitstekende kwaliteit van de meubels kunnen deze ook tegen een stootje. Voor unieke babykamers met een hoogwaardige kwaliteit ben je dus bij Quax aan het juiste adres! 

Théo Bébé
Théo Bébé is een frans merk, bij dit merk staan design, comfort, veiligheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel. De unieke designs van Théo Bébé kenmerken zich bijvoorbeeld door het gebruik van rotan hout en de moderne vormgeving met warme uitstraling. Alle meubels worden ontworpen met het oog op milieubescherming, ze zijn gemaakt van natuurlijke en biologisch afbreekbare materialen, zonder enige stof die schadelijk is voor de gezondheid of het milieu. Het gebruikte hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Om de natuur verder te beschermen, gebruikt Théo uitsluitend verf en lak op waterbasis. Ook zijn de verpakkingen volledig van karton, er is geen enkel stuk plastic gebruikt. Théo Bébé test en ontwikkelt alle meubelen volgens de laatste Europese EN-richtlijnen en doet geen concessies wanneer het om veiligheid gaat.

Waarom Mijn Eerste Kamertje?

De belangen van klanten staan bij ons op nummer 1, wij beschikken dan ook over een hoogwaardige klantenservice waarbij we klanten zowel per e-mail als telefonisch en via WhatsApp te woord staan. 

Naast het uitgebreide assortiment babykamers bieden wij alle voordelen op het gebied van uitgebreide informatie, veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. 

Bereikbaarheid

Mocht je vragen hebben of meer informatie over onze service of producten willen ontvangen dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Tel: 085 - 0608654
Email: Info@mijneerstekamertje.nl
Openingstijden: Ma-Zo 09:00-21:00