Veelgestelde vragen

Mijn adres is gewijzigd, moet ik dit doorgeven?
Ja, je moet iedere adreswijziging doorgeven. Wij hebben de juiste adresgegevens nodig om je bestelling te kunnen leveren. Als wij geen adreswijziging ontvangen, gaan wij ervan uit dat je nog steeds woonachtig bent op het doorgegeven adres en zal de levering op dit adres plaatsvinden. Als je een adres wijziging door wil geven voor een bestaande bestelling verzoeken wij je om contact op te nemen met onze klantenservice. Contact opnemen kan via info@mijneerstekamertje.nl en telefonisch of via Whatsapp op +31(0)85-0608654.

Hoe weet ik of mijn bestelling goed is ontvangen?
Als je een bestelling plaats in onze webshop wordt er na het voltooien van je aankoop een e-mail verzonden naar het door jou opgegeven e-mailadres. Deze e-mail bevestigd dat je bestelling is geplaatst en ontvangen bij Mijn Eerste Kamertje.

Wat zijn de bezorgkosten als ik een bestelling bij jullie plaats?
Wij brengen geen bezorgkosten in rekening, alle bestellingen worden gratis bezorgd.

Kunnen jullie ook advies geven over de verschillende babykamers?
Als je advies wil over de babykamers kan je altijd contact met ons opnemen. Wij verzoeken jullie om een mail te sturen naar info@mijneerstekamertje.nl en aan te geven wat je graag zou willen weten over de babykamers.

Wat zijn de bezorgkosten als ik een bestelling bij jullie plaats?
Wij brengen geen bezorgkosten in rekening, alle bestellingen worden gratis bezorgd.

Zijn de getoonde bedragen inclusief BTW?
Ja, alle op prijzen op www.mijneerstekamertje.nl inclusief BTW.

Ik heb een leuke babykamer gezien, maar de combinatie die ik wil staat niet op jullie website. Bieden jullie ook andere combinaties aan?
Ja, alle combinaties binnen een serie zijn mogelijk, ook al zitten deze niet in ons standaard assortiment. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen, zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken. Contact opnemen kan via info@mijneerstekamertje.nl en telefonisch of via Whatsapp op +31(0)85-0608654.

Ik heb een babykamer gevonden, maar deze is ergens anders goedkoper. Hebben jullie een laagste prijs garantie?
Als je dezelfde babykamer ergens anders goedkoper hebt gevonden, verzoeken wij jullie om contact met ons op te nemen. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden, om te kijken hoe wij de beste deal voor jou kunnen maken. Contact opnemen kan via info@mijneerstekamertje.nl en telefonisch of via Whatsapp op +31(0)85-0608654.

Is het mogelijk om verschillende series te combineren?
Het is alleen mogelijk om verschillende series van één merk te combineren. Mocht je dit willen doen, dan vragen wij je contact met ons op te nemen. Contact opnemen kan via info@mijneerstekamertje.nl en telefonisch of via Whatsapp op +31(0)85-0608654.